Home Rillen en Perforeren

Bel ons vrijblijvend 010 - 456 50 11 voor info en advies

Bel me terug Mail ons
Sluiten

Bel me terug

Het formulier is geautomatiseerd ingevuld. Er is geen e-mail verzonden.


Vul uw naam in

Vul een geldig telefoonnr in

Onderwerp is een verplicht veld


TriFold_360_&_GPM_450_Speed_800px.jpg

Rillen en Perforeren

Rilmachines of perforeermachines zijn niet meer weg te denken in digitale drukkerij, printshop of copyshop. Bij het vouwen van digitaal drukwerk, met name op de zwaardere papiersoorten, heeft de toner de neiging om te breken op de vouwlijn. Dit probleem los je op door het drukwerk op de vouwlijn te rillen. Hierdoor ontstaat altijd een scherpe vouw zonder dat het papier of de toner breekt.

Durmazon is exclusief importeur van het Tsjechische merk Cyklos. Cyklos is een traditioneel merk met bijna 100 jaar ervaring. Het bedrijf kent een lange historie en is van oudsher sterk gericht op kwaliteit en innovatie. Cyklos produceert een breed assortiment rilmachines voor elk werkpakket: Van handmatige rilmachines met een werkbreedte tot 435mm tot volautomatische rilmachines met frictietoevoer of luchttoevoer op A2 formaat.

Durmazon is bij uitstek specialist in rilmachines en perforeermachines met reeds duizenden plaatsingen in de markt en biedt het breedste assortiment geproduceerd door de bekende merken: Cyklos, Morgana, Duplo en Multigraf.